Rising Coaches Annual Conference.

July 19-21st, 2019

Charlotte, North Carolina

 

 

 

10th Annual Conference

Join hundreds of your coaching peers and mentors in Charlotte, North Carolina for the 10th Annual Rising Coaches Conference!

We have an exciting group of speakers, loads of career development advice, and plenty of networking opportunities.

 

Speaker List

 

Register Today

All attendees receive one (1) free year of our upcoming membership program!
Registration fee includes meals and socials

 

We have a block of rooms at the event's hotel available for conference attendees to book.

RESERVE ROOM

 

 

 

Event Schedule

As we get closer to the event we will update this schedule with speaking times.

Friday, July 19th

1:00PM
Check In
Welcome
Check into the event at the conference room.
2:00PM
Speaker
50min
Will Chapman - Oklahoma City Thunder
3:00PM
Speaker
50min
Lee Butler - Asst. Commissioner, ACC
3:45PM
Break
15Min
Make sure to stretch out and move around.
4:00PM
Speaker
50min
Bart Lundy - Head Coach, Queens Univ
5:00PM
Speaker
50min
Wes Miller - Head Coach, UNCG
6:30PM
Social
End of the Day
Enjoy the rest of the night

Saturday, July 20th

8:00AM
Breakfast
60min
Start the day off the right way.
9:00AM
Speaker
75min
Alan Stein - Speaker, Coach, and Author
10:15AM
Break
15min
Make sure to stretch out and move around.
10:30AM
Speaker
50min
Vince Walden - Texas A&M
11:20AM
Speaker
50min
Joy Smith - Assistant Coach, Clemson
12:15PM
Lunch
75Min
Get some good fuel to continue your day
1:30PM
Speaker
50min
Heather Macy - Head Coach, Spartanburg Methodist
2:20PM
Speaker
50min
Dwaine Osborn - Head Coach, Univ of Charleston
3:15PM
Break
10min
Make sure to stretch out and move around.
3:25PM
Speaker
50min
Carmen Maciariello - Head Coach, Siena
4:15PM
Speaker
50min
Jimmie Oakman - Long Island Nets
6:30PM
Social
End of the Day
Enjoy the rest of the night.

Sunday, July 21st

8:00AM
Breakfast
1 Hour
Start the day off the right way.
9:00AM
Speaker
50min
Rick Duckett - Charleston Southern U
9:50AM
Speaker
50min
Bryan Bender- Southwest Mississippi CC
10:40AM
Break
10 Minutes
Make sure to stretch out and move around.
10:50AM
Speaker
50min
John Shulman - Head Coach, Alabama Huntsville
11:45AM
Group Discussion
15min
Share your thoughts about the conference.
12:00PM
Conlusion
Goodbye
The final session will conclude at noon.
 

Keynote Speakers

Check back often for updates to our speaker list.
wes-miller
uncg-spartans

Wes Miller

Head Coach, UNCG

vince-walden
elon-phoenix

Vince Walden

Assistant Coach, Elon

carmen-maciariello
siena-saints

Carmen Marciariello

Head Coach, Sienna

Rick_Duckett
CSU

Rick Duckett

Assistant Head Coach, Charleston Southern U

alan-stein-jr
alan-stein-jr-1

Alan Stein

Speaker, Coach, Consultant, Author

john-shulman
uah-chargers

John Shulman

Head Coach, Alabama Huntsville

lee-butler
ACC

Lee Butler

Assistant Commissioner, ACC

Dwaine_Osborne
UCWV

Dwaine Osborne

Head Coach, University of Charleston

bart-lundy
queens-royals

Bart Lundy

Head Coach, Queens University of Charlotte

bryan-bender
sw-missippi-bears

Bryan Bender

Head Coach, Southwest Mississippi CC

heather-macy

Heather Macy

Head Coach, Formerly at ECU

Will_Chapman
OKC Thunder

Will Chapman

Advanced Scout/Basketball & Team Performance, Oklahoma City Thunder

 

Hilton Garden Inn Charlotte Airport

2400 Cascade Point Boulevard
Charlotte, NC 28208

 

RESERVE ROOM



 

Register Today

Sign up now and receive a free 1 year membership to Rising Coaches and a copy of Alan Stein’s new book Raise Your Game.

Register